2024-02-14 242 瀏覽
見初四 諗住係假期完之前帶兩個小朋友出街最後放縱 行咗形點一陣 見依間吾洗點排隊 小朋友又想食炸嘢 就入去試下 入到去都ok嘅 有杯茶水落枱 落完單後 食物質素不過不失,但偏貴 但個別服務認真爭咁啲 我係可以不斷加飯加菜 但好似唔想比我加咁 我唔清楚係有分唔同服務員做唔同嘅位置 定係佢地服務真係有問題事關我叫左位(K字頭服務員)俾兩個碗仔小朋友share但等左好耐都無攞過嚟 最後又要再搵第二個服務員今次就好快 之後幾次都係叫加菜又係應完但無左件事 同態度都唔算好 可能太攰? 最後食完嘢會上西瓜 叫佢幫手加小小茶同水 又係到埋單都無加過。自問自己都有禮貌 每次都有唔該 同見佢地忙都會等一陣 但唔會係甘 從來無試過出街食飯食到咁 本身新年出街食嘢都一定會封番利事 但依間真係封唔出手 都仲要收加一服務 但咁嘅服務質素。但最後都要一提唔係全部都咁差 有一個肥肥矮矮既女仔都ok既時不時會問下要唔要加茶加菜加飯 同都好有禮貌會提醒杯茶熱 本身想俾封利事佢 但我走嘅時搵極都見唔到佢
見初四 諗住係假期完之前帶兩個小朋友出街最後放縱