2024-02-22 202 瀏覽
Happy Friday 約左我好姊妹放工去chill 一chill 🥰 搵左係天后既依間cafe😍 夜晚仲有人表演唱歌添呀😎 真係好有氣氛👍🏻香燒八爪魚墨魚汁飯🐙 ($128)賣相好靚🥰 仲有原條八爪魚腳🐙 八爪魚口感彈牙❤️ 墨魚汁飯裏面仲有啲八爪魚肉粒😍 令個飯更加有咬口👍🏻 上面仲有支豆同埋蕃茄仔🫶🏻慢煮雞胸配炒滑蛋(多士)🐣 ($102)慢煮雞胸超豐富😍 側面仲配咗羽衣甘藍沙律🥗 再有d 菇🥰 當然唔少得滑蛋同埋塊脆脆多士啦❤️邪惡四重朱古力牛角包窩夫🧇 ($75)牛角包窩夫好酥脆👍🏻 外脆內軟熟😍 仲加咗朱古力雪糕🍦 外邊再配咗唔同嘅生果🍊🍎🍓🫐每日特選手沖咖啡☕️ ($50)依個要推介一下👍🏻 當日嘅咖啡係巴拿巴·花蝴蝶🦋 飲落帶有花香🌸 橘子味🍊同埋藍莓香🫐 仲配左幾款唔同既杯, 用玻璃杯飲,最傳統風味👍🏻 而陶瓷杯分左唔同密度,飲出嚟嘅風味都會唔同😍 一個火係飲酸度、三個火就飲層次感、五個火就飲甜度🥰焙茶拿鐵☕️ ($46)

香燒八爪魚墨魚汁飯🐙 ($128)

慢煮雞胸配炒滑蛋(多士)🐣 ($102)

邪惡四重朱古力牛角包窩夫🧇 ($75)

每日特選手沖咖啡☕️ ($50)

焙茶拿鐵☕️ ($46)