2018-04-18 196 瀏覽
同老婆行完銅鑼灣,晚飯就openrice下有咩好食啦,見到一間新開嘅 古今premium一於試下佢之前都食過觀塘個間,但呢間一上到嚟就感覺好唔同,感覺似居酒屋,而且位置好寬敞,舒服。不過當時已經有其他客人就無影環境啦。首先經理帶位已經好有笑容好親切,另外因爲餐牌上無寫材料,服務生都會為我地講解,態度好好,值得加分!點左4樣 首先登場係 蜘蛛同倫敦橋正所謂重質不重量 呢兩樣份量唔多,但入口嘅滿足感真係不得了蜘蛛嘅入面軟殼蟹同牛油果都好新鮮好有味而且夾倫敦橋我望住佢直頭嘩一聲,海膽嘅份量真係唔少,亦都好新鮮之後再嚟 火山同鰻魚Pizza火山 一個要焗嘅卷物 個感覺有啲似火炙壽司,但佢個口感又豐富過壽司鰻魚Pizza 個汁好好食 鰻魚都好大塊 個底係薯餅,唔會太油膩,不過唔建議兩個人食,因為薯餅都幾飽整體而言好值得一試,因為係銅鑼灣你要搵一間環境寬敞,靜,服務勁好而價錢屬於中等嘅食肆真係唔易最後去Toilet 發現都好乾淨 啲嘢都好整齊!都係一個加分位
一於試下佢

點左4樣 首先登場係 蜘蛛同倫敦橋
蜘蛛

倫敦橋

正所謂重質不重量 呢兩樣份量唔多,但入口嘅滿足感真係不得了

蜘蛛嘅入面軟殼蟹同牛油果都好新鮮好有味而且夾
倫敦橋我望住佢直頭嘩一聲,海膽嘅份量真係唔少,亦都好新鮮

之後再嚟 火山同鰻魚Pizza
火山