朋友話呢間Cafe d野好食,好彩我地有book位,星期日 嘅晏晝一點已經幾full下。餐廳唔算難搵登打士街行到最尾就係,環境幾好,水晶燈,枱凳裝修行歐陸風格,有卡位有bar 枱有大窗,戶外光透入嚟環境幾chill。店員好忙但都好快手好nice。同行朋友叫咗好多野食都好好食,炸雞翼,薯條呢d小食都好有水準。不過都因為好好食所以唔記得影😂唯一有影嘅,係我叫咗個all day breakfast ,同一杯唔記得咩女神沙冰,同埋有影低朋友嘅南瓜汁蟹肉意粉😂第一次食個all day breakfast 係全碟都好好食😂炒蛋好滑,牛角包夠鬆軟,肉桂條夠鬆脆而且唔會過甜,沙律菜同茄仔夠新鮮,腸同火腿煎得微香唔會好油膩,蔬菜薯餅份量飽滿而且夠哂味,仲有炒菇唔會太乾水,口感好好。杯女神沙冰入口有果香有奶香,睇落都覺得好靚,而且d冰已經打得好綿,唔會飲到一粒粒冰咁。朋友話佢地d野都好好食,咁我唔細作介紹喇。到我地賣單走人,已經見到好多人係門口等緊,呢間真係要book位encore 😂

店員好忙但都好快手好nice。

不過都因為好好食所以唔記得影😂

all day breakfast

朋友話佢地d野都好好食,咁我唔細作介紹喇。

2023-08-20
all day breakfast