2019-03-12 204 瀏覽
平時識係藍地大街個邊搵食,反而就未試過去另一邊青磚圍食野。係藍地輕鐵站落車之後轉左行入小徑,再行大約5分鐘就到。位置唔算話好方便但係有google map幫手嘅話其實都唔難搵。餐廳嘅格調都幾有情調,黑黑地有少少燈點綴咁,仲有得揀坐室外或者室內,不過個日落大雨所以我地坐咗係室內。 啲野食價錢唔貴,大約係百幾二百左右(唔洗加一)。我同fiancé嗌咗一個經典美式鐵板雜扒($208),同埋一個紐西蘭肉眼扒($188)。餐湯我地揀咗南瓜忌廉湯,南瓜味都幾濃郁清新酸meimei嘅沙律🥗好開胃餐包味道普通,有啲暖等咗大約十分鐘左右兩個主菜就到咗。兩個餐嘅份量都好足,尤其係雜扒餐,每一種肉都好大份,而且都好入味。牛扒餐就叫咗medium,好大份得嚟唔會好韌,不過就唔係好重牛味。我地兩個都嗌咗甜薯條做配菜,甜甜地炸得好香脆,好啱同牛扒夾埋一齊食。最後飲埋杯奶茶就夠曬飽,下次如果入屯門記得去試下。

啲野食價錢唔貴,大約係百幾二百左右(唔洗加一)。
清新酸meimei嘅沙律🥗好開胃

餐包味道普通,有啲暖

最後飲埋杯奶茶就夠曬飽,下次如果入屯門記得去試下。