2021-07-18 1848 瀏覽
今次一定要寫食評分享下,每人198再加一服務費,本身有五款免費湯底,入到去連最基本嘅蕃茄湯底/豚骨湯底都話冇入座嗰陣時又唔講!叫你轉用加錢嘅湯底嚟到清湯/泡菜湯底係從來未見過咁衰簡直不知所謂刺身得幾舊又唔新鮮,生蝦每人兩隻又細隻又唔新鮮!炸物串燒本身已經很小種類,叫咗啲嘢點解好多咁耐都未嚟?跟住問佢先講原來連雞翼之類都可以話冇打邊爐肉類薄到離曬譜,出面自取打邊爐食物款式少得可憐又唔新鮮,好似擺咗好多日,飲品得幾款最平嗰啲,啤酒要職員攞一罐一罐畀你,係我從未見過嘅佢話叫丹麥啤唔見有任何甜品,雪糕機長期壞嘅,平價杯裝雪糕居然得兩三隻味(雲呢拿,朱古力,海鹽),脆皮雪條當然失蹤完全唔見,好多食物都可以賣冇,咁你都夠膽開門做生意簡直垃圾,埋單卡機壞嘅,我估永遠都係壞嘅,根本就想收現金,,所以奉勸各位!!有心臟病慎入!!
入座嗰陣時又唔講!叫你轉用加錢嘅湯底
嚟到清湯/泡菜湯底係從來未見過咁衰簡直不知所謂

刺身得幾舊又唔新鮮,生蝦每人兩隻又細隻又唔新鮮!
炸物串燒本身已經很小種類,叫咗啲嘢點解好多咁耐都未嚟?
跟住問佢先講原來連雞翼之類都可以話冇
,咁你都夠膽開門做生意
2021-07-17