2020-03-11 91 瀏覽
好多人放工都鐘意happy hour,同朋友chill chill,飲杯野試吓美食,今日黎到鬧市之中既旺角,揀咗呢間有得食又有得飲既channel 3🍸🌮呢間餐廳既小食同主菜選擇多,主菜既種類都多,亦有特色西班牙小食可以試吓,一黎到店員已經為我地送上墨西哥粟米片同醬料,坐係bar枱可以欣賞調酒師既調酒功架🍸慢煮芝士菠菜雞肉卷外層係厚厚嘅雞肉,用慢煮既方式令雞肉唔會乾易咬,仲保留到肉汁,內層包住芝士同菠菜,菠菜煮得軟稔夾返芝士既質感,淋上燒汁一齊食,口感豐富巴塞隆拿海鮮炒飯賣相吸引,海鮮既份量足料,蝦肉結實彈牙,炒飲既質感同rissoto差唔多,偏向濕同creamy,每啖都食到海鮮味同有彈牙既魷魚🦑德國蜜汁燒豬手配黑椒汁豬手份量巨型,即叫即整所以上碟熱度好夠,豬手外皮非常香脆,肉質結實咸香,脂肪比例較少,好岩作佐酒菜,值得一提係黑椒汁帶微辣口感,同豬手好夾,夠惹味,而伴碟既薯角亦炸得香脆,值得推介👍🏾Cocktails 🍹 唔少得既就係飲品啦,見到呢度既調酒師係2019調酒師大賽得過獎,店員仲話cocktail可以提出加多酒精或少酒精,就算平時唔飲慣酒都唔驚啦😉Sexy on the b

慢煮芝士菠菜雞肉卷

巴塞隆拿海鮮炒飯

德國蜜汁燒豬手配黑椒汁
德國蜜汁燒豬手

Cocktails 🍹

Sexy on the beach🍸
sweet cocktail,以vodka加peach🍑cranberry juice,pinapple juice🍍orange juice🍊調制,入口有果香,酒味唔會太濃,口味偏甜,適合女仔飲

Nothing🍸
Sweet cocktail,以vodka加melon🍈pineapple juice調制,口感偏甜而蜜瓜味突出,感覺清新😌
2020-03-10
德國蜜汁燒豬手