之前老公係ig見到廣告,佢好鍾意食排,所以俾佢個hanger steak & bone marrow 吸引左。所以就襯今日係相識週年黎食。間餐廳唔算易搵,我哋係map到搵左一陣 最尾行入個巷仔既最篤先搵到個入口。一入到黎就係完全唔同既氣氛,個大disco波係bar檯好吸睛。整體氣氛好正,有現場音樂同有心思既裝修。食物質素都唔錯。我哋入座係7點半左右,waitress 就提我地8點前都仲有happy hour。我地就首先叫左試咗幾款appetisers,hamachi poke、prawn tempura同做緊happy hour 優惠價既burger sliders。全部都好食同埋份量唔算細,特別係我一開始以為prawn tempura 得兩舊,點知總共有4隻大蝦!因為主要黎試steak & marrow,所以襯happy hour買一送一既drinks就叫左兩杯紅酒。我老公好滿意steak同marrow,話覺得marrow好香。但我自己就覺得bone marrow有啲太油膩,但牛扒係唔錯既。整體黎講,呢間餐廳嘅價錢同環境都相對ok,食物質素與之相稱。無論係味道定價錢,都係在合理範圍內
所以就襯今日係相識週年黎食。

整體氣氛好正,有現場音樂同有心思既裝修。食物質素都唔錯。

整體黎講,呢間餐廳嘅價錢同環境都相對ok,食物質素與之相稱。無論係味道定價錢,都係在合理範圍內。
  • Prawn  Tempura