2018-11-11 1111 瀏覽
今晚同一班朋友黎到呢間位於旺角鬧市既樓上Cafe,地點非常易找,就係潮流特區的斜對面!預先已經係Openrice訂左位,亦有職員會係食飯當日電話confirm。我們大概7點左右就到Cafe,5個人安排了卡位位置。Cafe除左有電視可以睇,仲有不同的棋類俾大家隨便拎黎玩!我們點了dinner set同埋小食!dinner set包一杯$38的飲品,不過我地全部最後都補錢飲其他野!月亮,是荔枝菠蘿味的沙冰,不過荔枝味較重,不會好甜!審判,這款有青蘋果、菠蘿、檸檬及薄荷味的沙冰,可能太多種味道了,所以飲落個味有點怪,同埋比起月亮較甜!芝士焗薯條,薯條有一些溶了的芝士係面,外脆內軟,鹽度適中,是一個不錯的小食!黑松露野菌意大利飯,黑松露味都幾濃,意大利飯不會太稀,而且上菜時還是熱辣辣的!軟殼蟹黑松露意粉,軟殼蟹脆卜卜,不會太油!意粉應該是炒過的,有點碎,黑松露味唔出,但因為有炒過,所以是有味的!總括黎講,侍應服務都不錯,一叫即到,環境都算舒適,而且不會趕你走,可以慢慢同朋友傾計玩game!食物味道都OK,下次應該會揀party set黎食,好似感覺抵D,因為飲品任飲!係同朋友聚會的不錯選擇!
我們大概7點左右就到Cafe,5個人安排了卡位位置。
Cafe除左有電視可以睇,仲有不同的棋類俾大家隨便拎黎玩!
月亮
月亮,是荔枝菠蘿味的沙冰,不過荔枝味較重,不會好甜!
審判
芝士焗薯條