記得同仔仔去完炑八韓烤親子餐廳食嘢之後無耐,佢有問過我幾時再去食可以拉到好長嘅芝士粟米😝既然係咁趁而家有多少少空閑時間就帶埋佢同表姐仔再去食同玩~今次去到嘅時候兒童餐有新增咗新款式,最重要嘅係playroom 增加咗波波池好玩好多🤩兩個小朋友食飽就即刻衝去玩,所以今次連韓服都無着到🤣我同妹妹就可以趁住佢哋去玩嘅時候,一邊飲住甜蜜士多啤梨香蕉奶昔🍹同泡沫鮮奶🥛一邊食烤肉,安安靜靜咁享受食物😌🥩 頂級霜降牛小排油脂分布平均,牛肉味香濃,肉質一啲都唔靱,仲好軟腍。🐟 韓國鰻魚係由店員幫我哋烤,佢哋手勢真係唔錯,每一塊都烤到外脆內軟,點埋鰻魚汁食真係好惹味🤤🐥芝士炸雞全份 同樣都係外脆內軟,啲肉仲好juicy, 配合埋灑上嘅韓式芝士粉一齊食,我哋幾個芝士控食到舐舐脷😋🐧企鵝泡泡浴同鬈髮的可愛獅子粉🦁同樣都係以茄汁肉碎做醬汁,分別配上紫菜包飯同螺絲粉,啱曬小朋友口味👦🏻👧🏻兩個小朋友見到🍰卷蛋棒棒糖 嘅造型已經急不及待話要食😆而呢款甜品作為一餐嘅完結,對於小朋友來講簡直就係完美😍見到荃灣開咗分店仲要玩嘅地方大咗,下次要帶埋表妹仔一齊去玩先得😚

甜蜜士多啤梨香蕉奶昔 / 泡沫鮮奶

韓國鰻魚