2019-12-09 688 瀏覽
一直都想試下呢間店,但次次都係去左另外食店進餐,今晚終於可以試到了。佢哋樓面得幾個員工,我叫左好耐終於可以叫到個職員過來落單,雖然佢地做到踢晒腳,但服務仍然令人感到滿意的,對客人都好好禮貌。青咖哩牛脷飯:雖然唔夠辣,但甜甜地都幾好味,咖哩汁好多,可惜主角牛脷只有四片,薯仔只有兩舊,飯既份量亦少左啲,女士們就可能剛剛夠飽,但男士們就一定唔夠飽。魚片豬頸肉喇沙:湯底都算香,只有微微辣,適合唔食得辣既客人,唔錯,豬頸肉好味,不過個粉底就差左少少,如果彈牙返少少就會更好。乾炒牛河:賣相幾靚,唔會太油,味道亦挺不錯,唔會覺得咸,如果可以落多少少牙菜就了,因為我覺得乾牛河同牙菜真係好friend,亦可能因為我個人喜歡食牙菜吧。沙爹肥牛粉絲鍋:甜左啲啲,不過撈飯都還是不錯,可以都係一個問題,主角肥牛的份量少左啲啊。總結,味道唔錯,員工有禮,值得試完再encore,只係份量方面如果多返啲就更好了。

2019-12-08