係我太hyper!!叫到成枱野食!!有一刻我以為自己食緊放題😌🤫其實呢到係二人份量haha🤰快啲碌落去睇下我個肚裝左啲咩喇🤣🤣⍥ 心之蛋卷 ❙ $88Omg😘另一半靜雞雞同職員講蛋卷寫我個名架!係咪做錯乜事😳蛋卷擁有超強既拉絲能力,暗藏吞拿魚仲有蟹籽!第一次咁既配搭,估唔到口感咁豐富效果咁夾!無我想像咁濃味,而且唔會太膩,輕易ko 😋⍥ 邪惡包 ❙ $88帶子x鵝肝的確無改錯名🤩帶子就好似漢堡包咁,夾住邪惡既鵝肝,一啖咬落去時兩種味道都充斥住成個口腔,鮮甜既帶子完美地平衡到鵝肝既油膩,另一半鍾意食鵝肝,我還好,食少少就夠🤣⍥ 海膽包 ❙ $98🤣私心想偷走張櫈仔,賣相令人興奮!帶子x海膽仲要有黑松露點綴,呢個組合無得頂架喎🥰⍥ 三文魚刺身 ❙ $58只有激厚切咬落先咁有質感🥰!!新鮮肥美又無雪味,我原本話唔食生冷野,最後都食左兩片😌⍥ 蒜燒日本大扇貝 ❙ $68蒜同海鮮一向係好拍檔,蒜量令人滿意,似蒸多過燒,但依然好味🤭⍥ 燒蠔半打 ❙ $148芝士及蒜香各半就唔洗煩😗蠔唔算好大隻,但加埋芝士同炸蒜一啖啪落口真係好滋味😝⍥ 京蔥雞肉串 ❙ $48🤩燒得好香口

係我太hyper!!叫到成枱野食!!
有一刻我以為自己食緊放題😌

⍥ 三文魚刺身 ❙ $58

⍥ 蒜燒日本大扇貝 ❙ $68

⍥ 燒蠔半打 ❙ $148

⍥ 京蔥雞肉串 ❙ $48
🤩燒得好香口,雞肉又幾嫩,燒汁好夠惹味!

⍥ 蘆筍海路牛肉卷 ❙ $58
牛肉包住蘆筍同蝦肉,口感豐富,第一次呢個配搭又唔差喎😌

⍥ 燒芝士翠玉瓜 ❙ $38
翠玉瓜好juicy!!面頭有一小片芝士增添鹹香感,不過好易一食就痴住上顎🤣🤣要用條脷剷片芝士落黎🤭

⍥ 香蔥牛舌石鍋飯 ❙ $98
🤤熱焫焫架真係!!!類似煲仔飯,真係有少少飯焦,米飯乾身調味又恰當!😍最值得讚既係牛舌!!cls 真係海量咁多,完全唔吝嗇,帶點咬口既質地,成個石鍋飯係出晒煙由頭熱到尾,勁誇張,冬天食不得了😆

⍥ 鐵板芝士炸雞 ❙ $68
又係熱焫焫😚一定要襯熱食!!芝士海無誇張,拉絲能力毋庸置疑🥰炸雞炸衣好薄,雞肉多汁幾嫩滑,唔係脆卜卜路線,沾滿芝士啖啖邪惡啖啖滿足!

⍥ 胡椒豬骨湯煮蜆 ❙ $78
養生胡椒湯,隻隻蜆都有肉,唔係得個殼😂湯底真係飲得出有胡椒香辣😋底下暗藏好多白菜,我好鍾意丫!

• 心之蛋卷
  • 邪惡包