2017-08-13 289 瀏覽
夜晚食完飯行一陣 例牌會去食糖水 今次就去咗淘大商場呢間糖水舖食嘢 見佢附近都有一間糖水舖 咁兩間都攞定飛先 跟住呢間話小人就好快 又幫我地落住order先 所以就揀咗呢間大概等左10分鐘就有位 座位有啲迫 不過都可以傾到計嘅 見呢個有啲特別就諗住試吓 出邊係朱古力糯米包住麥提沙 都幾特別嘅 不過味道就冇乜特別 試一次OK本身叫咗雜果涼粉(芒果底) 不過佢比錯左雜果西米露 同佢講返 服務員都好有禮貌講返句唔好意思 加返個涼粉俾我 涼粉夠大碗生果都好多 可能有埋西米露我真係覺得好好食朋友叫咗個綠茶三重奏 綠茶雪糕加埋個心太軟 一冷一熱好好味 加埋紅豆仲正本身唔鍾意食小丸子 所以唔知道加埋係咩味 不過應該都唔錯嘅埋單嗰陣 個店員仲係咁同我地講唔好意思 因為落錯order 真係好有禮貌第時經過都會再幫襯

大概等左10分鐘就有位 座位有啲迫 不過都可以傾到計嘅
麥提沙糯米糍