餐廳: 捌壹壹 (奶路臣街)
資訊:

好即興同朋友想食酸菜魚,就咁啱見到OpenRice 可以訂到位,可能6點幾唔多人吃晚飯,到8點幾我哋食完走人見到出面排長龍,所以想食就記得要早少少訂位…🫣🤡必食冷鍋酸菜魚 $218又香又滑同最緊要係無骨嘅酸菜魚🤤今次我哋兩個人試BB辣,份量都算多,啲魚食極都仲有😝仲要有好多配料,一啲都唔孤寒,萵荀金菇芽菜寬粉樣樣齊,正!!🤡皇牌口水雞(例) $88有唔同辣度可以揀,同樣地都係揀咗BB辣,啲雞肉好嫩 而辣味都好香好麻,值得一試!🤡炸小饅頭 $52最大讚係哩個小饅頭(可能本身對炸饅頭情有獨鍾🤭),熱辣辣+脆卜卜再點一點煉奶, 真係無得輸😍😍😍個人認為係要必叫的📍旺角奶路臣街33號地下F號舖

🤡必食冷鍋酸菜魚 $218

必食冷鍋酸菜魚

🤡皇牌口水雞(例) $88

皇牌口水雞(例)

🤡炸小饅頭 $52

炸小饅頭

📍旺角奶路臣街33號地下F號舖
2023-01-04
必食冷鍋酸菜魚
皇牌口水雞(例)
炸小饅頭
  • 酸菜魚