2024-01-23 441 瀏覽
炑八完全係我最愛😍因為啲配菜全部都係任添👍🏻🤩嘢食又高質 服務都好好🙈特級牛肋骨 $288上到黎非常大塊,兩個人黎食夠食有突,剪開曬基本可以鋪滿曬成個爐!舊骨都要拎起先唔夠位燒!呢款牛比較有嚼勁!牛味好重,一咬爆曬汁!小編就中意食連骨位!好似食牛仔骨咁,有小小筋有肥位非常非常香!大家黎到記住唔好以為骨位就唔食得!小編當係寶架!韓牛貝身肉 $158呢個同五花腩都係要轉板燒嘅,唔好手快快大頭蝦啦!淨係望到外表都知唔惹少,平時食開牛嘅小編對韓牛係情有獨鍾,因為小編覺得韓牛比起日牛係真係牛味會重d,入口即熔都好爽,但油膩感真係食唔到多幾舊,韓國食法可以配泡菜生菜食其實對小編真係好有幫助!就算黎多幾碟小編都食得曬呀!!!!炑八厚切五花腩 $138食開韓燒又點可以唔食五花腩!呢個店員仲會驚我地唔識燒,幫我地燒到8/9成先比番我地黎,好細心!因為五花腩真係好大舊好厚,肥瘦均勻!絕對係主角,五花腩嘅位咬落仲係好多汁!爽口!生菜泡菜最佳嘅伴侶!小編講起都流曬口水!!!芝士熔岩飯 $128呢個熔岩飯真係好邪惡,用咗好多芝士,每一啖飯都食到芝士嘅香味,同時範本身都有泡菜味,辣度係中小辣,配啲小菜食都唔錯,重

特級牛肋骨 $288

韓牛貝身肉 $158

炑八厚切五花腩 $138

芝士熔岩飯 $128
呢個熔岩飯真係好邪惡,用咗好多芝士,每一啖飯都食到芝士嘅香味,同時範本身都有泡菜味,辣度係中小辣,配啲小菜食都唔錯,重點係好大份,好抵食😝👍🏻

夾心棉花糖配朱古力威化餅$68
呢個都幾好玩 好似傳統BBQ,都係會燒棉花糖食,呢個就多咗朱古力威化餅 多層口感

柑桔生米酒 $108
店員向我哋落力推介呢款新出嘅米酒,有好多隻味可以揀,原本淨係以為啲酒有柑橘味,點知除咗酒入邊有柑橘味,原來仲有好多柑橘肉配埋😽唔算特別太濃酒精,飲得出係溝咗少少氣泡水嘅米酒,唔飲得酒嘅朋友仔呢個都可以試吓
  • 特級牛肋骨
  • 炑八厚切五花腩