2024-03-04 446 瀏覽
雖然呢間應該好多人都識,但不得不表達一下我嘅愛💛 獨沽一味專注一道 Banh Mi,必須好出色先可以屹立咁多年葱仔作為一間主打越南法包嘅外賣自取店當然係無乜 service ,但真係又抵又好食!(無乜 service 因為舖頭通常得葱哥一個埋頭苦砌,所以食客們要自己拎籌號,自己比錢找贖😂 十分 free style。但當我計數慢面露迷惘,葱仔哥都有即刻話我知係找幾多)呢個全條九吋只需50蚊🤑🤑🤑 加8蚊有埋湯或者菜,建議要加埋,湯creamy 好飲🥣菜新鮮好食(每次兩款個款式都有少少唔同,有埋開盲盒嘅快感)。order 時可以按口味要求辣度,酸度,走香草等等,實啱你口味!濃味嘅扎肉,肝醬,烤肉,肉鬆混合清新解膩嘅甘荀🥕酸蘿蔔,仲有芫荽同埋辣椒🌶️調味增添一絲絲嘅刺激。法包夠新鮮脆身得嚟唔會戒口,用料唔馬虎,無偷工減料,好食😋通常去到都有條龍仔要等,如果唔想排隊可以預約 WhatsApp 比佢落單,覆實時間之後咁就去到比錢即可👍 一樣係可以 tailor made 你嘅個人口味,十分之方便 呢個係我淨低半舊擺過夜之後頹廢咗啲啲嘅樣,個包會無咁脆身但不影響個調味同內餡嘅滋味,不過建議大家都唔

呢個係我淨低半舊擺過夜之後頹廢咗啲啲嘅樣,個包會無咁脆身但不影響個調味同內餡嘅滋味,不過建議大家都唔好似我咁好眼闊肚窄😂 新鮮食係風味最佳
2024-02-23
外賣自取