之前都睇過評論,話個價錢係食過服務多過食物質素🤔🤔個人認為食物質素係對得住個價錢嘅,但服務都真係好好👍🏻最緊要就係食個經驗🤣🤣畢竟lunch食過$500以上一餐都唔係經常可以做到嘅事🥴今次就試咗「特選鉄板套餐」+「海海鮮鐵板套餐」🙌🏻美食推介:👍🏻白鱈魚:完全驚豔到我!表面燒得香脆但裡面魚肉勁嫩滑🤤🤤而且已調好嘅味道啱啱好😎👍🏻南非鮑魚:本人比較喜歡食鮮鮑多啲~所以呢隻鮑魚好啱我口味🤤🤤又鮮甜又彈牙👍🏻👍🏻海鮮炒飯:廚師會先問想唔想做蝦頭炒飯,啲蝦大大隻又多膏當然好🤤除咗蝦膏之外,睇住廚師喺眼前將啲飯炒到金黃色都真係好治癒🤩好睇又好食!👍🏻焦糖多士:最叻嘅嘢就係將簡單又平凡嘅食材煮得好好食🤤🤤🤤美中不足嘅地方係得半塊🫠

美食推介:

前菜