🍽️ La Famille 📍元朗青山公路 - 元朗段249-251號元朗廣場2樓Kiosk K2-有咩開心得過一家人一齊食蛋糕?就係一家人一齊食四個蛋糕啦🎂🎂🎂🎂話說每次經過La Famille,都好想試吓佢啲靚靚蛋糕😍😍😍而且最方便嘅就係佢細細個,可以揀唔同嘅味一齊share🫶🏻🫶🏻今次我哋揀咗四個味🤣🤣四個蛋糕嘅口感其實都好相似😋😋戚風蛋糕口感綿密細緻,配合埋蛋糕上面超重奶香味嘅忌廉,真係好正呀🥰🥰💫三重蜂蜜檸檬($60)蜜糖味非常清香,同戚風蛋糕融合得好好😚😚忌廉方面,帶有微微檸檬酸味,口感層次都好豐富呀😊👍🏻💫泰式奶茶($60)泰式奶茶味超級濃郁!加上蛋糕入邊有少少cream cheese,食落嘅感覺就好似有奶蓋嘅泰式奶茶一樣😝😝😝好適合鍾意飲泰奶嘅人🧋🧋💫日本白桃( $65 )白桃嘅味道好濃郁,而且有好多好多果肉🍑🍑香甜得來又唔會覺得好膩,個蛋糕好有少女嘅感覺呀😚😚😚💫日本日向夏蜜柑($65)香香甜甜既蜜柑味非常突出,加上蛋糕入邊用嘅係鮮忌廉,食落感覺特別清香特別fresh🌿🌿🌿-🌟欣賞蛋糕嘅size好合適,一個人食曬成個蛋糕,都唔會有罪惡感😈😈😈平時都好啱我哋呢啲小倆口買個
🍽️ La Famille

💫三重蜂蜜檸檬($60)

💫泰式奶茶($60)

💫日本白桃( $65 )

💫日本日向夏蜜柑($65)

🌟欣賞蛋糕嘅size好合適,一個人食曬成個蛋糕,都唔會有罪惡感😈😈😈平時都好啱我哋呢啲小倆口買個返屋企過吓口癮😚😚😚

🌟爸爸媽媽大贊蛋糕好味得嚟唔會太甜膩,已經指明嚟緊生日要食返La Famille🤣🤣🤣

🌟味道選擇好多,可以滿足一家人唔同口味😋😋😋大家一齊share就最開心🥰🥰🥰

推薦指數:5/5
抵食指數:4/5

#foodloverin852 #852 #foodie #hongkong
#yuenlong #元朗 #元朗美食地圖 #元朗必食 #元朗餐廳 #元朗好去處 #LaFamille