2016-04-26 2144 瀏覽
其本上我每一個月都會黎太和既德意時啤酒坊食佢地既豬手,配埋啤酒。佢地隻豬手其實幾大隻,通常我約朋友都係2個人一隻,share食就剛剛好!佢會將豬肉切成一小塊一小塊甘,食既時候勁方便,唔洗食得甘論盡。佢地既咸豬手其實唔係甘咸(如果咸D就perfect池~),但肉質嫩滑,D皮就成隻豬手既精華所在,勁香脆,卜卜脆,皮下又有勁多骨膠圓既!好正!豬手會配埋酸菜、薯仔沙律同埋黃芥末醬,好夾,夾埋食無heavy!最鐘意配酸菜食真係食極都唔厭。如果想飲下酒既女仔,但又唔係好飲得,一定要試下粉紅色既Horgaarden Rosée ,好少女啤!甜甜地,好有果香,一D都唔苦。 同幾個女仔朋友去,佢地都鐘意飲!9點前有happy hour!其實都幾多人去食下,建議要book 位,唔好摸門釘,如果好多人,通常係食1.5小時。
佢地既咸豬手其實唔係甘咸(如果咸D就perfect池~

真係食極都唔厭。
德國咸豬手
9點前有happy hour!