2023-12-13 543 瀏覽
一入鍋店,陣陣火燄香便撲鼻而來,真係令人湊火氣!首先要讚下呢度一人一鍋,又衛生又唔洗扭計搶食物。湯底攞左龍蝦湯,熬得出色,有種淡淡嘅甜,一啖用落肚就覺得好滿足🍲。牛肉? 大塊切,肉質彈牙,煮幾下就可以食,即係超級嫩口,真係嘴巴冚家富!🥩配料任我揀,鮮美的青菜、鬼靈精彩嘅獨家湯丸,每款都係咁新鮮,好有嚼勁,爽口得黎又唔會過於咸韌。而家講吓甜品,個布甸真係軟滑得黎味道啱啱好,唔膩口;☕️飲品選擇固然唔多,但沖涼過後嘅檸檬茶清新得黎又解渴,飲到最後一啖仍然想再嚟一轉。總括來講,嚟到呢間野就似係發現咗一個暖笠笠嘅秘密基地,質素有保證,至啱同家人朋友來食個熱熱血嘅火鍋,真心過癮!👍🏻 безпреодолимость