喺這家餐館嘅一頓飯,真係令我開心到喊!🦐🔥👌🏻先講講嗰碟火焰斷片海中蝦,件件蝦仔呈金黃色,咬落去蝦肉爆汁,酒香味仲係唇齒間縈繞。搶眼到不得了嘅火焰表演,成個過程都好炫目!筍殼魚嘅部分,真係勁!又大條又肥美,肉質Q彈得嚟又咁滑,炸到外皮微微香脆,扒一塊沾少少秘製醬,啖啖肉嘅感覺,真係太滿足!薑蔥豬膶煲熱氣騰騰,豬膶軟綿得黎唔失嫩滑,同薑蔥嘅配合,食落去暖笠笠真是過癮。至於嗰個金銀蛋時菜,就真係煮得啱啱好,時菜爽口,金銀蛋滑溜溜嘅,呢個組合又鹹香又開胃,幾令人回味。朋友系呢度食得好開心,話味道正宗得滯,連連稱讚。多謝明廚嘅廚師同團隊,將普通好似平平無奇嘅食材煮出高水準嘅味道,真係令人讚唔絕口!下次記得要再黎試下其他菜式!