2024-03-24 64 瀏覽
入到嚟馬灣,感覺同去咗度假冇分別。今日星期四,可能平日嘅關係,唔係好多人去馬灣,整個地方都好舒適。我哋喺荃灣西坐巴士入嚟都係用咗大概15分鐘嘅時間就到,非常方便。首先要介紹間餐廳,係位於挪亞方舟酒店隔離嘅商場2樓,飽覽整個青馬大橋景色。我哋今次特登坐喺餐廳戶外嘅環境進食服務員亦都非常之好,非常之細心,我哋嗌咗兩杯特色飲品,好襯呢一個景丫。如果夜晚仲更加靚。淨係欣賞個景已經值回票價。環境又清幽,真係可以坐足全日。食物方便我哋嗌咗一個千層麵同一個夏威夷菠蘿pizza 。另外仲有一個兒童餐添佢哋嘅Pizza係自製pizza,千層麵亦都好好食,唔會好油。兒童餐嘅配搭亦都豐富坐喺餐廳門口食飯係一種享受。有小朋友嘅話仲可以去沙灘玩添。