2019-03-21 1233 瀏覽
是日宵夜。成班運動完好肚餓,突然想起大圍依間雞煲,好多年無食過啦。唔知味道係點呢。一開始叫左兩煲每煲半隻雞,一邊唔辣一邊小辣就返大家口味,當然食辣既朋友唔夠,食左小小就叫佢幫手加辣,味道當堂出曬來超正丫,我地咁多人食食下當然唔夠。哈哈哈即時想加半隻, 可唔可計我地叫一隻,唔得丫要計返半隻價錢。我地實在太想食想討幾秒 咁叫多一隻 抵食d,再叫多隻 。前後我地食左兩隻丫 味道一流 唔夠辣既朋友可除時加辣,所以可先叫小辣,如果想抵食的直接叫一隻 ,雖然有其他火鍋料 但雞絕對係首選,味道保持到。除咗火鍋料仲有四川粉 今次無食有機會要試試,火鍋料我就叫左 響寧,冰豆腐必試,仲有菜,炸魚皮 等等。今次講住咁多先下次再食 賣單叫埋啤酒氣水 7個人 每位都係140!!!
是日宵夜。成班運動完
唔得丫要計返半隻價錢。我地
實在太想食想討幾秒 咁叫多一隻 抵食d
雞煲
2019-03-13
$140 (宵夜)
雞煲
  • 重慶雞煲