經常係IG見到唔少人黎試呢間Cafe一直都好想黎🥹 一黎到就隻點解任何時候都咁多人🤣 由裝修到杯杯碟碟到食物都好精緻好有心思💕 每一個角落都超適合打卡📷 仲要野食都幾有水準好似日本既家庭味好溫暖🏠⭐️ 北海道三文魚奶油燉菜定食 🍣濃郁嘅奶油醬加上健康嘅雜菜🍼 好有細個媽媽氹小朋友食飯既回憶👶🏻 Creamy既奶油配上梅子飯🍒 絕對唔會太膩 三文魚肉質好新鮮👍🏻 配菜嘅昆布豆腐湯充滿鮮味之餘🍲 啤酒柚子蘿蔔漬都好開胃🍋⭐️ 紅酒燉牛肉定食 🥩又係一道經典嘅家常菜色❤️ 牛肉燉得超淋 紅酒同蔬菜入晒味🍷 特別配上新出嘅松露手工甜醬油洋蔥飯🧅 啖啖都充滿甘甜😛⭐️ 紅莓婆婆杯茶 🧃酸酸微微既Kombucha 發酵過帶點氣泡感🫧仲有原粒既雜莓🫐 個杯都好似日本既Cafe咁🇯🇵⭐️ 晚霞 富士山🗻呢排俾富士山甜品洗版🤣淡淡既紫色帶點夢幻感🔮 香芋味同牛奶味融合得好好🍠⭐️ 香草可麗露 🍰Canele係我最鍾意既甜品之一🥰微焦既外皮加上鬆軟既蛋糕本體果然無令我失望🥹 雲呢拿味同絲絲酒味都好Rich 🥂⭐️ 紫薯巴斯克焦香芝士蛋糕 🎂Cheesecake口感好細緻幼滑😛 焦糖香配上紫薯味好有秋日風情🍂
北海道三文魚奶油燉菜定食

⭐️ 北海道三文魚奶油燉菜定食 🍣