2021-02-25 333 瀏覽
呢間喺旺角家樂坊對面嘅樓上黃cafe,我哋食過幾次,見住佢由疫情前要book先有位,到疫情嚴重時成晚得2-3枱好冷清😢~啱啱睇到佢哋IG話業主唔續約,所以3月15號last day😭,希望佢哋快啲搵到新舖,大家都可以趁呢段時間上去支持下‼️佢食物質素唔錯之餘,成個環境同座位都坐得幾舒服,好啱同朋友聚會傾吓計💛▪️黑松露炒鮮帶子虎蝦意粉 $108▪️帶子同虎蝦都超大隻😍,仲有啲什菌做配菜,配埋黑松露意粉冇得輸‼️▪️忌廉明太子三文魚意粉 $128▪️煙三文魚砌左一朵花嘅形狀出黎係幾靚,好夠咸算係幾好食,但個汁就有啲稀,令到意粉同明太子食落唔太夠味😳~▪️黃金雞球配手搖薯條 $112▪️炸雞份量都唔少,食落超香口好juicy好有肉汁,薯條都係新鮮炸起,熱辣辣好脆口🤤,強力推薦👍🏻。▪️灰姑娘 $49▪️入面係朱古力、棉花糖、曲奇,飲落唔會太甜,加埋上面有好大舊cream超正🤤▪️熱鮮奶抹茶配日式紅豆 $49▪️抹茶同紅豆不嬲都超夾🤤,抹茶味都幾濃,唔會太甜/太苦,味道剛好!▪️自家製蜜糖班戟配鮮果 $68▪️有好多鮮果比你自己配搭,我地揀左蜜桃、香蕉、士多啤梨~班戟係好薄嗰種,入面包住超多cream,外面再加咗士多啤

▪️黑松露炒鮮帶子虎蝦意粉 $108▪️

▪️忌廉明太子三文魚意粉 $128▪️

▪️黃金雞球配手搖薯條 $112▪️

▪️灰姑娘 $49▪️

▪️熱鮮奶抹茶配日式紅豆 $49▪️

▪️自家製蜜糖班戟配鮮果 $68▪️
有好多鮮果比你自己配搭,我地揀左蜜桃、香蕉、士多啤梨~班戟係好薄嗰種,入面包住超多cream,外面再加咗士多啤梨醬,同埋畀你自己加適量嘅蜜糖🍯~全部嘢配埋一齊都幾夾幾好食😋