2023-11-18 256 瀏覽
之前朋友食過,話好好食先去食,點知中伏中到影響友誼!首先,無電子落單都算,個職員講野好有口音,Rare講到變Lare先明。都算。Medium Rare應該係3成熟,佢同我變Medium Well。然後個waiter叫左個高級d既過黎睇,堅持話係medium rare,但搞黎搞去,塊扒都凍曬。仲要佢死吾認自己係做錯!真係貼錢買難受!另外仲話我個扒包free beer ,叫我二選一,最後埋單計左我錢!然後同佢講,你個waiter話free 我地先二選一,仲要飲左兩三啖都飲吾到落去!然後佢先慢慢咁扣番錢。呢餐飯我花左2小時來受氣!仲有,我明西冷係有筋,但半塊都係筋就好好笑lor,話自己係熟成扒,熟成左一日呀?完全無熟成既味道!下次吾會再黎食!
之前朋友食過,話好好食先去食,點知中伏中到影響友誼!
下次吾會再黎食!