今日同朋友落旺角行完街想搵嗰地方食晚飯,因為掃完街唔算太肚餓😛所以諗住搵間餐廳簡單食少少野就算😆比我哋發現咗呢間以為淨係食甜品,原來都有幾多咸食嘅餐廳😙餐廳勁少女心😂全間舖都以粉紅色為裝修主題,鍾意pink pink嘅女仔應該會幾啱😂😂😂女人對甜品真係冇乜抵抗力😌就算唔餓最後都揀咗好多甜品😝🍗大塊雞扒蛋蓋飯 ($88)果然係大大塊雞扒🤩勁厚切🤤表皮煎得微脆,肉質保持嫩滑有肉汁,調味都適中,唔會太咸👍🏻🥭芒果小黃人 ($68)勁靚勁精緻嘅甜品😍😍芒果都幾多,而且都幾甜😋小丸子好大粒😆所以喺冰凍嘅芒果沙冰入面都保持都煙靭😗🥛椰汁木瓜雪燕 ($65)勁足料🤩原整半隻木瓜再放滿椰汁雪燕,然後因為放唔哂仲會另上多碗雪燕😂食到一半再加埋落去,又食多碗,真係驚我哋唔夠飽🤣🤣🤣🤣🍹火龍果爆珠 ($42)果汁類都幾多選擇😆又可以揀唔同嘅配料都幾得意,最後揀咗配爽爆珠😛火龍果味都幾出,配搭甜甜嘅爽爆珠幾有口感,感覺幾健康🤣

大塊雞扒蛋蓋飯

🍗大塊雞扒蛋蓋飯 ($88)

芒果小黃人

🥭芒果小黃人 ($68)

椰汁木瓜雪燕

🥛椰汁木瓜雪燕 ($65)

火龍果爆珠

🍹火龍果爆珠 ($42)
大塊雞扒蛋蓋飯
芒果小黃人