餐廳: Lucky Ristorante
資訊:

2021-09-23 22 瀏覽
環境唔錯 小清新既風格 適合傾計 朋友聚會或者約會都好適合餐湯跟餐既煙三文魚凱撒沙律份量都幾大 蔬菜幾新鮮爽口跟餐既煙鴨胸田園沙律賣相好靚 好開胃 蔬菜亦同樣新鮮 煙鴨胸既味道亦唔錯主菜:紐西蘭頂級肉眼(8安士)· 牛油金蒜紅酒燒汁配薯條件肉眼扒真係足足有八安士肉眼扒既肉質好好 生熟度亦拿捏得好好 配菜既薯條同埋燒蔬菜亦同樣出色 個牛油金蒜紅酒燒汁同個扒好match!呢個價位黎講水準唔錯!主菜:美國安格斯漢堡扒配甜洋蔥煙肉BBQ汁好足料既漢堡 漢堡包既包皮好鬆軟 煙肉煎得好香 漢堡扒口感好好牛味亦香濃 而且唔會煎得過熟肉汁仲保存到 配埋惹味既洋蔥汁真係冇得挑剔!跟餐既蘋果汁同埋菠蘿汁甜品係雀巢既杯裝雪糕 香我地揀咗紅豆味同香芋口味俾個lunch menu大家參考下埋單除開每人都係百幾蚊 有齊晒餐湯、沙律、主菜、甜品同埋餐飲 真係好抵食!
環境唔錯 小清新既風格 適合傾計 朋友聚會或者約會都好適合

跟餐既煙三文魚凱撒沙律
份量都幾大 蔬菜幾新鮮爽口

跟餐既煙鴨胸田園沙律
賣相好靚 好開胃 蔬菜亦同樣新鮮 煙鴨胸既味道亦唔錯
主菜:紐西蘭頂級肉眼(8安士)· 牛油金蒜紅酒燒汁配薯條
件肉眼扒真係足足有八安士
呢個價位黎講水準唔錯!

主菜:美國安格斯漢堡扒配甜洋蔥煙肉BBQ汁
好足料既漢堡 漢堡包既包皮好鬆軟 煙肉煎得好香