2010-07-08 18 瀏覽
可能去既時候係平日加上夜晚9.30, 所以無乜人, 得一檯生意我地當然唔使等位喇, 本身諗住上8樓, 但我地八掛, 想間間睇下點知去到5樓, 即呢度...見到有sofa位, 我最鐘意坐得舒服又唔嘈唔多人, 一於入黎試下第一時間幫襯左個洗手間先喇, 得一格, 但入面無廁紙供應, 差左d本menu都幾用心去整, 真係好似地舖既餐廳咁grand我order左份海鮮碎蛋袋包+士多啤梨朱古力奶, 本身叫香蕉朱古力奶, 但是日無香蕉碟包黎到, 有意外驚喜, 諗住cafe做得好求其, 估佢唔到side dish有沙律, 仲整得好靚咁上檯, good杯士多啤梨朱古力奶都好靚, 面頭有層cream, 不過唔夠士多啤梨味, 比朱古力蓋過左但整體都覺得好滿意cafe入面仲有間房仔, 但我無入到去望可以容納幾多人可以黎做私人派對set dinner貴左d, 差唔多$100, 有飯有意粉, 但唔係包甜品, 仲要自己加錢, 所以我order左份包算
又唔嘈唔多人, 一於入黎試下

本menu都幾用心去整, 真係好似地舖既餐廳咁grand
仲整得好靚咁上檯, good

但整體都覺得好滿意

cafe入面仲有間房仔, 但我無入到去望可以容納幾多人
可以黎做私人派對

海鮮碎蛋袋包