2022-10-24 130 瀏覽
天氣開始凍,再加今日落雨,最岩就係去食雞煲加邊爐第一次去18樓食雞煲,book jor 630,一去到就簡左中辣 坐低唔洗2分鐘就上雞煲 雞本身應該係廚房整好咁濟 所以出到台 侍應翻兩翻就食得個雞好入味 雖然叫左中辣 但唔係話辣到要飲野 下次可以簡大辣 食得辣黎講真係碎料 由於d 雞好惹味,好快食左半煲,之後就叫其他料準備打邊爐呢度啲料都齊款,比起普通邊爐店仲多野簡 我最鍾意食果d 魷魚 蝦 脆魚 都好新鮮 牛豬羊都好大塊 呢度無限你叫幾多 每次qr code 落完單,好快就送到你台,之後隔5分鐘先可以再叫 食完既盤都收得好快 唔會阻住你d位 侍應仲幾好禮貌講到打邊爐料,我最滿意就係響鈴,呢度啲響鈴比岀邊果啲真係大好多,放落個雞煲度,索到汁之餘,係做到外軟內脆,其他地方啲細響鈴真係無得比。每台都有湯底自己加,加到無都可以岀去拎,野飲除左有普通汽水仲有自家沖既茶同無汽飲品 菜都有6,7款加多幾次湯底之後 就嗌左個雞煲醬加番啲味,跟番中辣,點知比想像中辣,加醬既話下次真係要輕手啲最後當然唔少得雪糕收尾,食左芒果味,又幾濃下喎以雞煲邊爐黎講,200幾蚊係絕對會番兜 下次都要book,如果唔係
天氣開始凍,再加今日落雨,最岩就係去食雞煲加邊爐
由於d 雞好惹味,好快食左半煲,之後就叫其他料準備打邊爐

最後當然唔少得雪糕收尾,食左芒果味,又幾濃下喎

雞煲邊爐黎講,200幾蚊係絕對會番兜 下次都要book,如果唔係1到7點walk in就有排等
環境仲幾乾淨幾靚,有啲特色燈牌可以打下卡