2016-07-29 115 瀏覽
話說我之前試過食扭扭粉早餐覺得幾好,又大碗又飽肚,不過那次在星期日食,唔有平餐(無薯片餐)。難得一次早上無買定包,就自然行左去麥記買個靚早餐先。一見平餐有扭扭粉,二話不說就買左,只係17蚊,飲即磨咖啡都係多1蚊,抵啦,點知。。。。我睇漏左mini....拎外賣時只是一個袋包的袋,原來mini係以前出湯時的盒size, 內裡放扭扭粉外,就得少少雜豆及一隻蛋,食齋添。味道更。。。上次都有d豬骨味不錯,今次係重口味,可能職員太累忙中加料,加雙份,口味都雙份重,又浸到肥哂(由餐廳到公司開餐之間只隔5分鐘)。蛋是比較好的一樣,煎得適中。咖啡就仲慘,平時飲開熱咖啡,點解會飲到暖。。。。。。。由於職員一次過大量製作,放枱等人叫就即入袋,我懷疑我嗰杯咖啡早在一個鐘以上前就做好。。。失望!

外賣自取