鳳雛燉雞 Bongchu Jjimdak炸雞年糕部隊鍋,食厭左既朋友,一粒肉丁又有新推介,今次我地食燉雞,當日一入場就見到一個好韓國既韓國男人企收銀位置😂、帶著老闆既氣焰帶我就座,相信就係老闆本人,用上家傳秘方,100%Made in Korea!📷先送上前菜,泡菜青瓜芽菜,一般韓國伴餐,樸實無華!食完再添!芝士燉雞(無骨)$278必試的主推產品,食開炸雞真係覺得呢個好正,韓式風味又唔洗咁熱氣,除左打卡able之外係非常有姿勢有實際,超級大碟!三個頭咁大碟!兩個人淨係叫一樣野食就好!上面海量咸香芝士,芝士係exactly芝芯批既芝士味道mozzarella ,新鮮無骨燉雞之外,仲有青瓜紅蘿蔔薯仔冬粉,唔食野既我-肉丁本人-仲要以為唔夠食加左個白飯,大家唔好學我!P.S.叫左小辣,辣度麻辣4小辣!味道:🌟🌟🌟🌟🌟價錢:🌟🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟🌟[𝐢𝐧𝐟𝐨]鳳雛燉雞Bongchu Jjimdak地址:旺角彌敦道726號10樓
鳳雛燉雞 Bongchu Jjimdak
[一粒肉丁/旺角/韓式料理]

韓國野;唔一定要係炸雞年糕部隊鍋,食厭左既朋友,一粒肉丁又有新推介,今次我地食燉雞,當日一入場就見到一個好韓國既韓國男人企收銀位置😂、帶著老闆既氣焰帶我就座,相信就係老闆本人,用上家傳秘方,100%Made in Korea!📷

芝士燉雞(無骨)$278

味道:🌟🌟🌟🌟🌟