朋友介紹這家旺角人氣韓燒店非常抵食!$3xx韓牛海鮮刺身和任燒鰻魚。唔使坐個幾鐘車上深圳都食到任烤鰻魚!而且餐廳環境相當寬闊乾淨,完全沒有油煙味。食物款式包羅萬有,最鍾意係入口即溶的霜降一口牛、 肥吱吱的安格斯牛板腱和牛味超濃的牛肩胛肉。五花腩同豬頸肉都好出色,仲有韓燒少不了的烤豬皮,口感有啲似食啫喱,韓迷必點!海鮮方面扇貝和大蝦都好新鮮,爆膏的大蝦刺身、爽甜的帶子刺身和希靈魚都係必食!好多韓國特色小食都有提供,有辣醬蟹、辣醬魷魚、韓式醃菜、韓式粉絲、大醬湯、仲有睇韓劇必食既黃金炸雞,睇見都流哂口水飲品方面,除咗可樂、檸檬茶和啤酒都係任飲甜品選擇較少~ 我幾喜歡佢個爆谷機,新鮮出爐的焦糖味爆谷卜卜脆,仲有軟雪糕任吃,同埋雪花冰,都好有韓國特式

飲品方面,除咗可樂、檸檬茶和啤酒都係任飲

2024-02-10