2023-11-18 42 瀏覽
Blue Monday需要美食治癒心靈🩷 無限時任食就係比我大吐苦水既好選擇😂 我地揀左$308套餐~ 豬、牛各一款其他野都係任食😍 款式超級多 叫到成枱都係☺️ 茶水同醬料區都非常整潔😉 飲品既種類都好多😂 連忌廉溝鮮奶既zero版都有!!餐廳既員工都好有禮貌🥹 仲好helpful.. 服務好好🥹 我覺得餐廳都幾貼心~ 丸類呢啲飽肚既食品係迷你版~ 等我地可以食多幾款😚 又唔會頂住個胃介紹返個湯底先🥰 我地叫左麻辣蕃茄牛肉涮涮鍋(少辣).. 個湯底超級濃郁!! 同蘿白、腐竹係絕配😍 非常惹味 我見到鍋底有好多蕃茄🥹而且有最少四條牛肋條. 勁好食😣..食湯底都食到飽肚..牛肉同豬肉既質素都幾好🥰 薄切方便打邊爐~誠意推介蜆同海蝦🥹 蜆無沙之餘仲好鮮甜飽滿.. 蝦都係🥹 勁爽口彈牙.. 長蟹柳都好誇張..足八吋😂食完一round 已經無乜戰鬥力😆 接住就係甜品時間🩷甜品既種類又係勁多🥹 點解可以咁正.. 又Häagen-Dazs 又Dryers 🥹 最尾我地都一致揀左雀巢kittat朱古力脆皮雪條☺️

我地揀左$308套餐~ 豬、牛各一款