D幾個朋友都好鐘意食蒸海鮮, 聽聞MK LADDER Dundas新開左間蒸海鮮又平又好味又點會逃得過D班海鮮控既法眼呀?!6小時燉盅絕無味精燉湯首先先飲個湯先, 個湯極甜, 肯定佢冇落味精, 因為飲完完全冇好口渴既感覺鮑魚主角鮑魚上到枱仲識跳, 超級新鮮, 而且好大隻, 又彈牙又鮮甜, 重點推薦蟶子皇好大隻, 控制火力果位叔叔好好經驗, 蒸得岩岩好, 比兩滴豉油吊起成個鮮味, 令人再三回味大花蛤&大刀貝大大隻, 隻隻蒸熟都識自己開殼, 足見新鮮程度, 而且完全冇沙, 令人食得放心大海蝦&龍躉件海蝦幫我地開埋邊, 食得方便, 而且一D都唔梅, 好味, 而龍躉件幾重魚味, 骨膠原重, 食完會靚D八寶飯會幫我幫蒸埋, 扲出黎好香, 好惹味, 食完會想再食第二碗牛小排D個係任食既, 牛味好好味, 而且一D都唔靭, 十分滿分我會比十分!馬拉糕, 蜂巢糕, 棗皇糕, 萵筍萵筍又嫩又甜, 好好味, 而D度既糕點我覺得係一絕, 好少可以整得咁好食, 我地食左三轉總結黎講, 食物好味新鮮, 價錢合理, 服務好, 位置方便, 好難唔再食第二次喎!
又點會逃得過D班海鮮控既法眼呀?!

6小時燉盅絕無味精燉湯

鮑魚

蟶子皇

大花蛤&大刀貝

大海蝦&龍躉件

八寶飯
會幫我幫蒸埋, 扲出黎好香, 好惹味, 食完會想再食第二碗

牛小排

馬拉糕, 蜂巢糕, 棗皇糕, 萵筍

2020-11-11
生日