2008-05-17 9 瀏覽
哈~第一次去燒, book 枱時問左可唔可以自備甜品, 接線生話可以冇問題, 唔收錢, 佢仲問我係咪搞party, no la~ 考完試食餐飯啫.當日同學仔考完都已經10點, 去到十點半到, 俾左啲甜品叫佢地雪櫃, 冇問題, suki 出左黎問我係咪會溶, 我諗唔會掛, 結果都 ok!原本七人坐長枱~勁窄囉, 好在坐左陣 suki 幫我地轉左張坐得舒服啲既枱, 滿意~跟住叫左宵夜menu 既所有野, 加兩客 ($98 each) 既和牛, 最後再叫多兩碟肉, 啲野黎左之後我地 (其實係我) 就將所有野鋪滿左個網, suki 走埋黎講咁唔得架~ 會火燭!! 哈其實唔知會係點但, 總之suki 之後就全程幫我地燒, 仲送埋雪笆, 正正正正正。奇倫啤好飲。吹水中得知原來suki 就係聽我電話個接線生。有啲女同學仔覺得叫 Eddy 個 waiter 好似 Edison!! 叫我問佢攞電話, 哈哈佢勁唔好意思囉, 跟住佢地話我知原來佢地同左 Eddy 講我係 gay (IM NOT -.-") 再叫我問佢攞電話 -.- 其實係佢地想問人攞電話, 駛唔駛咁複雜呀老細? 想問自己問啦 -.-有人教住

有人教住燒真開心~十點後宵夜 75折, 和牛半價, $150位, 有人熑貴, 我覺得 ok. 幾開心幾好!!1
之後去左飲香 bun!!