2024-04-12 27 瀏覽
喺旺角行完街🛍️,近住朗豪坊,又想就腳抵食啲💰,我哋就揀咗一間一人燒肉舖🔥。舖頭座位之間有間隔,環境同其他一人燒肉舖質素拍得住🌟,服務都好好😍。.🐄A2牛繁套餐($180)呢個套餐包咗三款唔同嘅部位💕。牛胸花夠晒滿足,燒到金黃色🔥,夠晒油脂,又有炭火味😋。特選肩胛片肉質就更加靚,雪花分布均勻啲❄️,而且肉味比較濃郁。薄切牛舌同樣夠晒濃味👅,而且切出嚟厚薄度適中,啱啱好有爽口嘅感覺🫦。套餐仲可以揀小食泡菜🇰🇷。香蔥蛋拌飯配埋好靚嘅流心生雞蛋😍,撈埋香口嘅蔥花,真係好滿足。飲品就揀咗罐裝汽水🫧。.🥩A1牛胸花套餐($138)300G牛胸花份量真係好多😆,食落超滿足,可以一啖又一啖嘆邪惡燒牛肉🐮。而且肉本身已經醃過,有甜香嘅日式燒汁味道🎌。套餐嘅小食都可以揀漬物,爽口嘅芽菜同埋菠菜都好開胃🌱。香蔥蛋拌飯配埋油脂感特別重嘅牛肉好正🍛。帶甜嘅燒肉醬,或者甜甜辣辣嘅味噌醬都好夾牛肉🥢。套餐飲品亦可以揀樽裝茶。
🐄A2牛繁套餐($180)
🥩A1牛胸花套餐($138)
2024-04-10