2024-02-19 91 瀏覽
今日和一班舊同學一齊出來拜年,揀左喱間新開既韓式燒烤放題,因為其中一位同學是吃素的,佢喱間放題除左提供泡菜,仲有多款菜類丸類素食選擇、仲有韓菜必吃的海鮮煎餅、韓式粉絲等等,晚上九點後仲有宵夜優惠時段即減$40,$200唔使又有海鮮鮮、燒肉任吃!真心抵九宮格牛盛盒❤️肉眼粒、肥牛、五花腩、青衣柳、豬頸肉、牛仔骨、豬梅肉、雞翼、牛舌腩頭盤牛盛盒我最喜歡肉嫩嫩的肥牛、入口即溶既肉眼粒,超惹味既LA牛仔骨、爽彈的牛舌腩和油脂滿滿既五花腩!海鮮類:蜆、蝦、青口都好新鮮,蜆肉鮮甜彈牙,蝦肉爽滑彈牙自助區:多款菜類、菇菌、南瓜、等選擇,而熟食方面我最喜歡酥脆的韓式煎餅,蔥香肉彈,脆卜卜超好食!韓式粉絲麻油味超香,粉絲Q彈有口感,推介,海鮮大醬湯都好入味,啖啖鮮香!

九宮格牛盛盒❤️

海鮮類:
蜆、蝦、青口都好新鮮,蜆肉鮮甜彈牙,蝦肉爽滑彈牙

自助區:

2024-02-06