相信好多人都係經團購既圖徑去認識依間餐廳,我都唔例外雖然依間餐廳既米線並唔正宗,但就好岩我同女朋友口味所以依家已變成我地去旺角時,成日去食既餐廳喇!都值得推薦比大家的今次食的是團購午餐,$19蚊有一碗兩餸米線加豆漿一杯,加$2可轉其他凍飲!我同女朋友要了凍奶茶,好快就黎到了!之前飲過幾次依到既凍奶茶都好一般,好多時都唔夠味;不過今次就好左好多,唔知係唔係請左人專整野飲呢,抵讚女朋友要的米線先黎佢要了特色重慶酸辣湯底,小辣;餸就要了芝心丸同豬潤!女朋友話,依到既重慶酸辣湯並唔正宗,似係雲南米線加左麻味落去!不過雖然唔正宗,但就好岩佢口味,好鍾意食我既好快都黎到我要了招牌雲南酸辣湯底,BB酸BB辣;餸就要了蟹子丸同包心牛丸!由於之前食過幾次,所以我已經搵到最適合我既酸同辣,就係BB喇今次既味道當然都好岩我既口味喇。所以話,有時餐廳都要同人夾,夾左就自然變成好味嫁啦最後想再讚下依到既服務。不論你係咪團購都好,服務都係100分的相信各位黎食過既人都一定會感受到,自然就會食得開心喇!ps.想提提大家,依間餐廳既辣都真係幾辣的。所以第一次食既人最好叫BB or 小辣試下先,否則太辣就唔好喇
相信好多人都係經團購既圖徑去認識依間餐廳,我都唔例外
雖然依間餐廳既米線並唔正宗,但就好岩我同女朋友口味
源煌
今次的凍奶茶very good,好重奶味!
pooh pooh 同奶茶合照
女朋友要的米線先黎
女朋友的
我既好快都黎到
我的
相信各位黎食過既人都一定會感受到,自然就會食得開心喇!
我會再光臨的
2012-04-12
用餐優惠
團購
源煌
今次的凍奶茶very good,好重奶味!
女朋友的
我的