2020-02-29 80 瀏覽
不抱期望去食 食完更加失望☺️真係冇諗過cafe可以咁難食 見到咁長人龍諗住差極有個限度啦 點知真係沒有最差只有更差呢間野可以話係我2019-2020年食過最難食既野 唔講立場問題 支持黃店唔代表盲撐到食緊垃圾都可以話好味睇到其他post 我懷疑自己唔係食緊同一間鋪頭首先個場好大 一d都唔chill 似學校canteen staff好懶 圍堆傾計 出面冇曬水唔refill 見到要serve直行直過首先service已經唔合格 可能真係太多客掛 咁諗住d野應該都ok 我都唔洗佢太多服務然後Dinner同lunch menu完全唔同 signature既burger啊 小食全部都冇佢一個二人set $580 加一 冇飲品 (自問影食物都算影得ok 將佢地影靚左架喇)d包好普通 個沙律可能係全餐最好食呢個頭盤 我真係影得靚左架喇 一開始仲有小小期待 特別擺靚d影相 佢一上菜個陣勁有凌亂美 d帶子係各散東西 d魷魚好似我地平時bbq完求其擺個d feel 跟住個南瓜醬實物顯色度冇咁高 有d搞肚feel lo🙂跟住等左15-20分鐘 d主食黎喇呢兩個紅白燴飯 簡直垃圾到一個點首先 白色個個 個藍莓
不抱期望去食 食完更加失望☺️
呢間野可以話係我2019-2020年食過最難食既野
唔講立場問題 支持黃店唔代表盲撐到食緊垃圾都可以話好味
睇到其他post 我懷疑自己唔係食緊同一間鋪頭
首先個場好大 一d都唔chill 似學校canteen

佢一個二人set $580 加一 冇飲品

(自問影食物都算影得ok 將佢地影靚左架喇)

d包好普通 個沙律可能係全餐最好食

跟住等左15-20分鐘 d主食黎喇

呢兩個紅白燴飯 簡直垃圾到一個點
首先 白色個個 個藍莓汁好似摩西紅海咁 撈埋又鹹又甜 個cream居然可以做到有色但無味
紅色個個 個汁勁似用罐頭醬開 個陣酸味難食到呢 同埋豬頸肉居然可以un過香口膠 一樣咁高脂肪既野 正常係毫無技巧都會好食既食物可以整得咁難食都算係極品

呢個春雞 都唔春架喇 老雞有佢份啦 茶記一定好食過佢
仲要個主菜咩咩牛仔骨 冇影 因為已經食到好嬲所以影都唔想影 個牛仔骨都好難食 cheap貨都算 仲要有陣雪味 食到好攰 係個心好攰啊

好啦 最後終於上埋個甜品我地可以走人喇
個雪糕係最cheap既藥水雪糕 心太軟個心唔軟 個紅嗓子tarte 你食左就真係lai tarte🤣

有段故事既 我地叫左兩個set 佢好快就上左一個甜品 跟住我地諗住佢嗱嗱聲上埋另外一份就走啦 我地同個staff講仲差一份既時候 個staff用懷疑既態度同我地講 你比張單我睇睇 要Double check wor😃個下真係灰 點解一間cafe可以差到咁 色香味一樣都冇 奉勸大家如果係抱住食好西心態真心唔洗試
但如果你係想多謝佢地捐口罩物資的話 可以當支持下 但真係三百幾一個人頭你自己諗
香港有更加多既好味黃店值得大家支持

*五大訴求!缺一不可!解散警隊!刻不容緩!

2020-02-28