2018-04-08 820 瀏覽
尋日一試中大伏,價錢唔算平,但冇預到水準咁差,衰過食頹韓燒。一黎就上刺身,我未試過帆立貝會有陣番梘味,三文魚正常,疑似吞拿魚既紅色刺身口感奇特。之後開始燒,個爐完全唔夠熱,叫職員幫忙加大火候,第1位職員話公司規定冇得加大火d, 當堂嚇一嚇,燒第1粒牛燒左幾分鐘都仲係見紅。再問第2個似熟手d既員工先話有得教大d, 如果唔係真係燒到天光都未食得。講返d牛,擺到碟牛好似之前d reviews講打風一樣。無論鹽牛定汁牛,都已經分唔開。每舊牛基本上都係同一陣味,就係一d牛味都冇,肉質好鞋。試叫哂其他唔同款既牛,最後結論係全部一樣,好難食!可以話係我食咁多間最差既一間,最後頂唔順,未夠鐘埋單走人,唔知咁既質素仲做得幾耐
2018-04-07