嚟親deli都一定係食燒烤堂😋個人係串燒big fans🤣🤣睇ig見到佢開咗姊妹店:陀地燒,價錢仲要平一半🤭一定要試試佢啦😎好方便地都係有得WhatsApp book位👍🏻職員嘉嘉勁nice🥰本身得90分鐘,我同佢講話係慶生又多人食,佢都肯extend比我❤️❤️❤️去到現場,好熱鬧,平日都多人食🙌🏻我覺得環境舒服過樓上🤣張枱大張,同隔離有一定距離,可以叫勁多野食😋😋最正嘅係!佢有二人餐,先$288/2位用😨😨震驚咗全枱人,套餐唔hea,有齊帶子生蠔牛舌粟米蒜蓉包等等~~🌟🌟真心抵玩🤭🤭單點都好抵,樣樣都只係$1x-2x,不過最少2串起,我地4人行fit曬🤓🤓啤酒🍻仲買一送一🥹好良心❤️❤️❤️中間嘉嘉仲有黎同我地吹下水🍻氣氛好好😌不知不覺食咗超多🤣🤣呢到切餅費先$50!好良心呀又係😚😚出面閑閑地200🥵而且職員都好醒水,真係比到surprise😆😆😎💪🏻💪🏻我同朋友sss都話正,聚會串燒一流,好開心既一晚,thanks😋😋👍🏻🙌🏻一定再嚟~再多啲款就更好😆(期待~
中間嘉嘉仲有黎同我地吹下水🍻氣氛好好😌不知不覺食咗超多🤣🤣
虎蝦