2024-04-18 94 瀏覽
🍲高CP值火鍋放題🍲-朋友勁鍾意打邊爐 不斷發掘性價比高嘅地方 最近跟佢食咗個食材好新鮮嘅無限時放題 頭盤可以揀佛跳牆😍-🥣佛跳牆呢個頭盤最新推出 花膠燉得柔軟 燉湯清甜 正👍-🦪黑松露焗美國生蠔黑松露🍄焦芝士🧀香噴噴 蠔肉肥美飽滿 唔會因為烤焗而失去過多水份 適量嘅乾爽 適度嘅嚼勁 色香味俱全-🍲 鴛鴦湯底一個清淡搭一個濃味 朋友鍾意綠油油有青草幽香嘅芫荽🌿同下火皮蛋 我覺得用沙嗲湯底煮肥牛肉丸 仲惹味呀😋-🥓肥牛拼盤牛嘅多個部位都有 牛頸脊肉肥瘦均勻 油脂豐富 手切牛有厚度 肉味濃香-🦐海鮮拼盤每枱奉上海鮮拼盤 鮑魚🦪好大隻 生蠔直頭係珍寶size😍 手打墨丸醬爆肉丸🍡好彈牙 仲有無限添加火鍋配料🥬🌽🥒 有乜辦法唔飽到捧住個肚走🤣🤣-📍味火鍋旺角彌敦道678號華僑商業中心3樓@yum_hotpot
🍲高CP值火鍋放題🍲
🥣佛跳牆