今日第一日返工夜晚即刻約咗男朋友食串燒,總結依到係我食過全香港最好食既串燒,食完一啲都無口乾,仲要樣樣味道都出乎我預期-🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮燒牛舌💰38有口感!調味唔會蓋佢嘅牛鮮味🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥燒雞心💰16燒火雞腎💰12兩樣都好爽口🥰.汁燒雞肝💰18雞肉個汁甜甜超好食🥰🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏燒羊柳💰18羶味岩岩好!帶少少筋,肉質軟淋而且配埋孜然粉好香口,仲帶少少甜,juicy爆.羊架都好好食🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟燒多春魚五條💰48唔油但燒得勁靚🥰脆,肉有汁又多春.燒鰻魚💰38皮脆脆地帶炭燒味,雖然汁多但唔係好咸嗰隻鰻魚汁!鰻魚估唔到可以燒到咁好食!未試過真係食到一啲都唔腥嘅鰻魚.蒜蓉大元貝💰28有膏!又唔會燒得好干,仲好多汁蒜蓉好多,燒到好香!粉絲索哂汁好正.風味焗蠔四食💰99🌟柚子醬、黑松露醬、明太子醬及蒜蓉四隻味都好有驚喜!大推明太子醬,燒得超香,啱鍾意食香口嘅朋友🤙🏻仲大推柚子醬,好驚喜好香濃,似芝士嘅口感,帶甜甜地.燒魷魚💰38超抵,必食,爽口彈牙,汁又好食😋🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱孜然蒜蓉茄子 💰38茄子份量多,整得好淋好多汁入味.燒菠蘿💰22加咗層焦糖喺面,好薄脆,燒得好香甜🥰燒秋葵💰15估唔到燒左咁好食

🐮🐮🐮🐮🐮🐮🐮

燒羊柳💰18
羊架都好好食

🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟
燒多春魚五條💰48
唔油但燒得勁靚🥰脆,肉有汁又多春

燒鰻魚💰38
未試過真係食到一啲都唔腥嘅鰻魚
蒜蓉大元貝💰28
有膏!又唔會燒得好干,仲好多汁
蒜蓉好多,燒到好香!粉絲索哂汁好正

風味焗蠔四食💰99
🌟柚子醬、黑松露醬、明太子醬及蒜蓉

四隻味都好有驚喜!

燒魷魚💰38
超抵,必食,爽口彈牙,汁又好食😋

🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
孜然蒜蓉茄子 💰38
茄子份量多,整得好淋好多汁入味

燒菠蘿💰22
加咗層焦糖喺面,好薄脆,燒得好香甜🥰

燒秋葵💰15
估唔到燒左咁好食,燒得好好香炭火味
全部都好夠味但係又唔會話太濃蓋過食材嘅味,而且唔算好油
💰168/位任飲雞尾酒➕清酒➕葡萄酒➕啤酒➕紅酒,超抵

我今日除左啤酒仲主攻甘口清酒,飲開勁野可以飲辛口,多款但有教你揀,唔錯
飲左嘉美桃子🍑酒,好白桃味,又有清酒味,清甜又開胃,過一陣個口仲有清香味,大推,易入口
柚子酒都超岩女仔飲,柚子汁味🥰又唔太甜