依間cafe都bookmark咗一段時間,因為有啲嘢要出旺角,就順便去試下😙💙咩都食啲All day breakfast💙💵$138我嗌依個all day breakfast嘅原因正正就因為同佢個名一樣,咩都有得食咁😂薄切牛肉、煙三文魚、牛油果、大啡菇、炒滑蛋etc真係好多嘢食,就算係我咁大食嘅女仔都唔會食得晒🫢最特別嘅係有薄切牛肉,係夾落美式三文治嘅煙熏牛肉,所以食落去比較乾身~配下啲滑蛋食會無咁乾~仲有佢個包係蒜頭包,係有真係一粒粒蒜頭喺入面😳烘烤到勁脆身,好食😋💚椰菜花蓉。慢煮雞胸。炒滑蛋。多士💚💵$88今日店員話無椰菜花蓉所以轉咗做鷹嘴豆蓉,但係都好ok☺️慢煮雞胸勁大件😳食落都好滑身好juicy😋正😛隔離仲有大大塊蒜頭多士上面有啲炒滑蛋,都係經典好食嘅配搭🥰🧡抹茶菠蘿梳打🧡💵$46抹茶唔算出,飲落都係似菠蘿梳打水🤔不過唔算太甜,天氣熱飲都幾好☺️💛蜜糖胎菊花茶💛💵$42正常質素,附送一小杯蜜糖~P.s. 有加一服務費💕overall💕食物質素比想像中好☺️而且成間cafe裝修都好啱打卡,特別係個「見字飲啡」,好彩係個「啡」字唔係「水」字啫🫢如果唔係可能要俾💵🥺

💙咩都食啲All day breakfast💙
💵$138

💚椰菜花蓉。慢煮雞胸。炒滑蛋。多士💚
💵$88

🧡抹茶菠蘿梳打🧡
💵$46

💛蜜糖胎菊花茶💛
💵$42
正常質素,附送一小杯蜜糖~

P.s. 有加一服務費

💕overall💕