🫶🏻餐廳佔全層大大間,自助區位卡餐廳門口位,凍海鮮、小食、卷物及飲品甜品都是自取的。飲品款式多:汽水/自家茶/啤酒/梅酒應有盡有。不同放題時段收費不同,今天放工後選了8點半後入座,每人都只係$268加一~日式放題最緊要係款式既選擇,我最愛既次序係: 刺身+壽司及手卷+熟食+飲品/甜品♦️刺身併盤(自選,電話落單)🥢松葉蟹腳、磯煮凍鮑魚、帶子🥢油甘魚、吞拿魚、挪威三文魚、希靈魚🥢酒煮榮螺片、俄羅斯甜蝦、大赤蝦、花海蜇🫶🏻嘩,依個自選刺身併盤好架勢~賣相超靚,鋪得超級靚,打卡都打左一輪後先食~全部都係我至愛,放題最好就係每樣都食,可以食晒所有款式!款款刺身都咁新鮮,估唔到有松葉蟹腳、磯煮凍鮑魚既款式。蟹腳新鮮、鮮甜;原隻凍鮑魚有咬口,磯煮甜甜地好味~油甘魚同吞拿魚依兩款魚都係我最愛,入口即溶~各款迷你壽司及手卷必食海膽手卷,細細舊唔怕飽,而海膽好甜~餐廳提供多款壽司款式,最愛燒鹽醬和牛肩胛壽司,和牛好重牛味及肉質軟身好好食~特別菜式:金湯酸菜魚&古法腩煲估唔到係日式放題店可以食到依D咁中式既菜式。金湯酸菜魚只係少少,但湯底好香.。魚片🐟非常滑,配酸菜味道一流。古法羊腩煲的🐐腩肉質軟身連皮食好
🫶🏻餐廳佔全層大大間,自助區位卡餐廳門口位,凍海鮮、小食、卷物及飲品甜品都是自取的。飲品款式多:汽水/自家茶/啤酒/梅酒應有盡有。不同放題時段收費不同,今天放工後選了8點半後入座,每人都只係$268加一~日式放題最緊要係款式既選擇,我最愛既次序係: 刺身壽司及手卷+熟食+飲品/甜品

♦️刺身併盤(自選,電話落單)
🥢松葉蟹腳、磯煮凍鮑魚、帶子
🥢油甘魚、吞拿魚、挪威三文魚、希靈魚
🥢酒煮榮螺片、俄羅斯甜蝦、大赤蝦、花海蜇

油甘魚同吞拿魚依兩款魚都係我最愛,入口即溶~

各款迷你壽司及手卷

特別菜式:
金湯酸菜魚&古法腩煲
估唔到係日式放題店可以食到依D咁中式既菜式。金湯酸菜魚只係少少,但湯底好香.。魚片🐟非常滑,配酸菜味道一流。古法羊腩煲的🐐腩肉質軟身連皮食好邪惡!

🦪川味蒸珍寶鮮蠔燒、蒜蓉蒸帆立貝 & 麻麻小龍蝦
依兩款熟食好邪惡,蒜蓉汁為海鮮提鮮; 兩款海鮮都肉質嫩滑,一啖一隻海鮮!麻🔥小龍蝦雖然細細隻,但得好過癮,小龍蝦肉彈牙好食~

同朋友聚會咩款式都想食,選擇又可以多元化D?一於去「大瀛喜日本料理」擦餐勁~
  • 刺身
  • 壽司