2024-01-16 247 瀏覽
旺角呢間粉紅色打卡西餐廳一直想試好耐 咁啱去開旺角諗唔到食咩 就諗起呢間粉紅色打卡西餐廳 試下佢好唔好食 平日晏晝四點到餐廳 冇乜人 得一兩枱 餐廳環境幾靚 岩晒打卡 但感覺都比較舊 餐牌都幾多選擇 前菜 小食 意粉 意大利飯 漢堡包 甜品 飲品 仲有午市套餐我地叫左卡邦尼意大利粉 份量唔算多 岩岩好夠一個人食 比較多汁 好濃郁 食落好creamy 另外仲叫左個美國安格斯肉眼 揀左五成熟 賣相好靚 肉眼扒好大塊好厚身 食落好淋好有肉汁 仲有好少見既海鹽 底部仲有粗薯條同埋新鮮沙律菜 幾好味小食叫咗個鵝肝多士 佢塊多士就真係好大塊 食落唔夠脆 塊鵝肝就好薄好細塊 普普通通整體嚟講 食物唔錯 幾好味 環境啱晒打卡 值得一試

整體嚟講 食物唔錯 幾好味 環境啱晒打卡 值得一試
鵝肝多士