🫴🏻位於旺角既西式x日式cafe✨環境都幾大,室外室內既座位同環境都各具特色🤩室外仿如空中花園🌳室內又偏向文青風格👩🏻‍🎨食物同甜品既款式都幾得意同吸引🥰仲要係動物友善餐廳tim🦮🐈🥪醬燒雞腿肉 x 蛋黃醬、煎日本極上蛋賣相幾靚之餘味道都唔錯,雞腿肉質嫰滑,雞腿肉以醬汁燒完再配埋芝士 惹味濃郁,都幾juicy香口,底下仲配左蘋果同toast ,味道夾得黎又飽肚,仲有新鮮沙律菜同靚靚太陽蛋,食完都幾滿足🥞華田麻薯もち傳統班戟班戟食落感覺似brownie 既質感,鬆軟香甜,但內裡有麻薯,軟軟的唔痴牙又煙韌,令口感更豐富,班戟仲配咗雲呢拿味嘅雪糕、濃郁既華田醬同海鹽醬,夾埋一齊食幸福感滿溢🍺櫻花忌廉草莓泡泡啤雖然佢叫泡泡啤,但其實係冇酒精特飲,飲落酸酸甜甜,但唔會話好甜,草莓味為主調,飲品充滿粒粒草莓果肉🫖洛神花水果用茶壺上,仲配埋兩隻茶杯仔都幾精緻,飲完仲可以加熱水,飲落酸微微咁,好香洛神花味,同時又帶點水果香味,飲落生津止渴

🥪醬燒雞腿肉 x 蛋黃醬、煎日本極上蛋

🥞華田麻薯もち傳統班戟

🍺櫻花忌廉草莓泡泡啤