2024-01-23 257 瀏覽
🦞性價比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢🥞美食體驗🧇:旺角的終極美食之選。呢間餐廳我係光顧過好幾次,真係食到有心得。首先,佢係一間雙層餐廳黎。一樓係粉色主題、二樓係露營主題。二樓唔係日日都開,第一次我去果時就剛好係無開到,敗興而歸。尤其你係打算過黎打咭既話,只用一樓係絕對絕對失望,佢地的燈光用左「顯色指數」好低既燈,如果唔自備燈光,就會發現返到屋企完全無法調色,色彩會出哂斷層。所以,你必須去二樓食野。又因為你要去二樓,你要打電話去BOOD枱。要早一日打去BOOK。要講明我要「用露營枱」,佢地要早少少開張枱比你用。唔可以walk in要求佢地開枱的。要留意,星期五、六,有可能不接受「露營枱」BOOKING。因為多客。佢地可能就唔開露營個位,做多張普通枱出黎。不過都唔重要,重要既你,你如果早一日打電話book位,你就要求對方「畫碟」,有人生日你就send張圖比佢地叫佢地畫,好似30幾蚊一隻好抵玩。佢地畫係要時間的,一定一定要早一日就講好要畫乜公仔寫乜字。兩樣都做齊,你就會有好完美的美食體驗。呢度的野食係好味的。加埋二樓有露營燈露營枱,係點影都靚。你打電話叫佢地開個二樓比你用,差不多等於你包起左個二樓黎玩。用
🦞性價比🦑:🟢🟢🟢🟢🟢
首先,佢係一間雙層餐廳黎。一樓係粉色主題、二樓係露營主題。

用咁低既價錢,係旺角包半個場黎食野影相,成件事係痴左線咁抵。未試過既絕對絕對要黎試

📸打咭體驗📸:無野補充。自備燈光最重要。
  • 畫碟。其他隨心叫就得,呢度無野係我覺得伏