2021-11-18 3080 瀏覽
最近天氣涼咗好自然就會想食燒肉🥰之前已經食過呢間幾次,不過嗰陣晚市所以相對比較多人,即使訂咗位都要等一陣先入到去🤧所以今次就揀咗食午市🤣 雖然冇咁熱鬧但係靜靜地傾吓計都幾好😚入到餐廳環境非常之好,餐廳都會播啲好輕鬆嘅音樂,感覺好似真係去咗韓國旅行咁樣😊而且服務員都好細心同好有耐性,有咩唔明嘅問題問佢都肯即刻解答👍🏻👍🏻除咗韓燒之外呢度仲有唔同嘅韓國小食同埋熟食,一個價錢可以滿足晒咁多個願望真係非常之經濟實惠🤩🤩🤩我哋叫咗個體驗三個牛肉餐😍😍呢個個牛肉餐分別係澳洲和牛西冷,日本A4和牛肉眼蓋同埋韓國腩包肉👍佢地嘅肉味都好濃同埋燒嘅過程好香,而且脂肪比例平均😋👍雖然呢三款冇得任食,不過可以試一次都覺得好足夠😋其他肉類嘅質素都非常之有水準,個人比較鍾意佢嘅五花肉同埋豬頸肉🤣五花肉肥瘦均勻,燒到變金黃色之後非常香口🤤🤤豬頸肉肉好大塊好好咬口😋燒牛粒都好正,不過就要啲技巧燒熟啲先好食😯全部食物都係由店員親自送上枱面,我哋燒嘅過程有咩問題佢都會落手幫我哋🙆🏻‍♂️ 服務真係非常之好呀🥰🥰🥰不過如果可以改由QR code落單好似會更好而且環保同方便啲🤔嘢飲方面都好多選擇,大路汽水牌子都有,想健康啲嘅話
最近天氣涼咗好自然就會想食燒肉🥰
我哋叫咗個體驗三個牛肉餐😍😍
佢地嘅肉味都好濃同埋燒嘅過程好香,而且脂肪比例平均😋👍
雖然呢三款冇得任食,不過可以試一次都覺得好足夠😋

五花肉肥瘦均勻,燒到變金黃色之後非常香口🤤🤤
豬頸肉肉好大塊好好咬口😋
燒牛粒都好正,不過就要啲技巧燒熟啲先好食😯
汽水
嘢飲方面都好多選擇,大路汽水牌子都有,想健康啲嘅話可以選擇自家製冷泡茶🙆🏻‍♂️
雪糕
雪糕就主要有沖繩海鹽,比利時焦糖餅同埋朱古力味,我個人就幾鍾意沖繩海鹽因為其他地方比較少食得到😚😚
地址:旺角彌敦道726號16樓
2021-11-17